За нас


Бочев транспорт

Бочев Транспорт е фирма за транспортни и товаро-разтоварни услуги, работеща на територията на София и страната вече 3 успешни години. Ние извършваме превози и доставки от врата до врата на посочен адрес и в точен час, защото знаем колко е важно това за Вас. От първостепенно значение в нашата работа е сигурността на Вашия товар и затова винаги подхождаме отговорно при осъществяване на всички транспортни услуги.

 

Нашата цел е да предоставим най-удобния възможен превоз на товари на своите клиенти, като се съобразяваме с техните желания и възможности. Ето защо осъществяваме товарен транспорт на различни по обем и тонаж доставки.

 

Извършваме експресен товарен транспорт с бусове, както и цялостно или частично преместване на домове и офиси от и до всяка точка на територията на София или страната. Нашите транспортни услуги са предназначени изцяло за
удовлетворяване на Вашите нужди и изисквания.

Бочев Транспорт

 

Превозът се осъществява от удобни товарни бусове, оборудвани с всички необходими укрепващи товарите съоръжения. Разполагаме с бусове и камиончета с вместимост 9, 12 и 20 куб.м. Автопаркът, с който извършваме нашите транспортни услуги, е в отлично техническо състояние.

 

Клиентите и партньорите ни могат да разчитат и на нашите товаро-разтоварни хамалски услуги, както и на опаковане на мебели, което е допълнителна гаранция за качественото и комплексно обслужване. За максималното удобство на клиента услугата ни – товарен транспорт се извършва в широк диапазон от дестинации.

 

Благодарение на нашите усилия и професионализъм, си създадохме значителен брой лоялни клиенти, които могат да разчитат на нас по всяко време. Добре свършената работа и бързината са само част от причините, поради които те ни предпочитат.

 

Нека Ви дадем поне още 6 причини да изберете Бочев Транспорт:

 

  1. Предлагаме разумни и конкурентни цени.
  2. Предлагаме качествено и любезно обслужване.
  3. Сигурност за товарите и отговорно отношение по време на доставката.
  4. Разполагаме с товарни бусове, които отговорят на нуждите Ви.
  5. Превозваме различни по обем и тонаж доставки.
  6. Разполагаме с автопарк с отлично поддръжана техника – бусове и камиони.
  7. Извършваме услугите си в разнообразен диапазон от дестинации.
  8. Използваме ясно и опростено ценообразуване.
  9. Предлагаме възможност за индивидуални цени при редовни превози.
  10. Предлагаме допълнителни услуги, които да направят Вашето пренасяне удобно, лесно и бързо!